22 Jun 2013

Projek Baru Ikin.. (Part 1)



 Ok.. dah 3 hari, Ikin berhempas-pulas nak siapkan satu bab manuskrip (novel). Baru.. satu bab! Tapi, bosan juga kalau asyik terbengkalai kat satu bab je. Nak buat kat bab kedua pula, kan? Fuihh.. letih otak ni. Dah 3 hari, Ikin tak buat entri. Tapi, masa tu Ikin tengah edit kod. Baru tadi publish entri novel walaupun Ikin simpan selama 3 hari dan tunggu hari Sabtu untuk update Novel : Ke Mana Hilangnya Aris (Part 6) dalam Bab 1 iaitu Kisah Silam Lalu? . Nanti ada Bab 2 pula. Dari Part 7-12. Tunggu, tau! Sebab tu, kalau nak tahu kisah lanjut, klik kat sini.. korang marilah check kat "Bahagian Novel"..

 Oklah, terpaksa kena off entri buat kali n! Sebab ibu Ikin dah tak nak Ikin menghadap depan laptop T_T Hee... kenapalah.. mungkin orang tak suka kita pandai berkarya, kot? Atau...... (To Be Continue)

2 ulasan:

Fara_nym (Farahanim) berkata...

haih...sama lah kita..skang ni pon Fara dah tak boleh menghadap laptop sejak ada peksa ni..FANG Fara pon mak Fara amek..sedih T^T mungkin Raya atau cuti akhir tahun je boleh edit ngan Update blog ni banyak-banyak macam dulu :3 Btw,good luck with your new project ;) I support you ikin =D

IkinAsyiqin (BoboiboyFang Fan) berkata...

@Fara_nym (Farahanim)

Ikin boleh menghadap laptop lagi, tapi ibu Ikin pesan.. kena bahagi masa lah. Ikin ni jenis susah nak bahagi masa. Takut tak tepati masa pula, kan? Henpon Ikin pun dah dekat sebulan atau dua bulan tak cas telefon. Malas nak layan henpon Yaya@Fang Ikin tu. Exam hari itu, teruk-teruk belaka tapi takdelah gagal. Cuma OK! =D Budak sekelas Ikin pun sama juga. Ada yg tak dapat A. Ikin dapat 1A je, itupun cuma keputusan peperiksaan pertengahan tahun bagi Pend. Agama Islam.. Hampanya~ ='( Huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...