25 Disember 2012

1st Segmen: Tambah Follower by Cik Mimey


Ikin kali ni terasa nak join segmen ni..nampak best je,kan? :3


Tentang blog Cik Mimey princess Blog Akak Mimey ni memang cantik. Yang cantik sampai menarik perhatian Ikin nak join segmen ni sebab kotak untuk tajuk sidebar dan post title tu..memang cantik dan sesuai. 

Tentang blog Ikin princess Blog Ikin nampak macam ceria sikit sebab tema warnanya kelabu muda dan putih. Penuh dengan karakter animasi Boboiboy. Yang kat sidebar (ada berkaitan diari oren-ungu, oh no.. comelnya dan asalkan mengenai animasi boboiboy) tu bukan gadget tak penting tapi ia penting untuk peminat animasi Boboiboy je. Tak letak pun gadget-gadget yang  merapu. Jadi pedulikan gadget itu.. pada mereka yang tak minat animasi Boboiboy,ye? Syukran :D

 Tag komen Fara

4 ulasan:

Cik Mimey berkata...

hye terima kasih kerana join segmen saya. maaf sebab lambat update,saya busy sikit.papepun jemput bw ke blog peserta lain

http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

Khalid Kyle berkata...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

Cik Mimey berkata...

selamat tahun baru

http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

~didiey~ berkata...

datang dari segmen yg sama.. salam ukhuwah :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

follow u :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...