4 Disember 2013

Contest SEO Eridy

Bismillahirrahmannirrahim dan Assalamualaikum

Apa kata Ikin cuba join contest ni. Macam menarik je, macam awesome je.. *terikut-ikut pulak.. huhu  Well, rugi kot kalau tak join contest ni. Nak join klik sini.

Contest SEO Eridy

Tarikh

Tarikh pendaftaran / penyertaan dibuka : hari ini (diawalkan) – 11.12.13 .
Tarikh pendaftaran ditutup : 11.12.13
Contest bermula : 12.12.13 – 30.12.13

Syarat Contest SEO ERIDY

* Peserta bertandingan atas keyword ” Contest SEO Eridy ” .
* Entri mengikuti kreativiti tersendiri .

Hadiah

Hadiah untuk contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00

Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6

Pemenang akan ditentukan melalui blog yang berada di kedudukan muka surat pertama carian Google bagi keyword “Contest SEO Eridy” . Carian dibuat di Google.com menggunakan private browsing.

4 ulasan:

suffer8zine berkata...

Gud luck, saya pun join juga http://goo.gl/nt2J2O ;D

Khalid Kyle berkata...

Nice entry :) Datang BW dari contest yang sama :D

Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

cik amal berkata...

good luck.. amal singgah sini.... amal pun join.. nnt jemput singgah

Liniey Nor berkata...

good luck :d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...