19 Oktober 2013

Blog Khusus Ikin?



Kaifa halukum (apa khabar semua)? Disebabkan Ikin malas
nak bebel lebih-lebih, jadi Ikin teruskan menaip entri hari ini..~

Klik gambar untuk tuju ke destinasi blog ini~

▶ Kalau nak tahu sangat kenapa Ikin tiba-tiba buat blog khusus. Check sendiri kat F.A.Q. tu.. Kalau nak tanya apa-apa soalan, tanya pada saya via Twitter ataupun komen di entri ini. Insya-Allah, saya akan menjawabnya dengan secepat mungkin.

▶ Oh, ya! Ikin pun sudah memulakan masuk episod-episod novel Ikin dan juga lirik lagu ciptaan Ikin sendiri. Boleh layan~ Hahahah... semoga usahaku sukses! Assalamualaikum dan ilal`liqoo (jumpa lagi)..!

5 ulasan:

Fara_nym (Farahanim) berkata...

Amboi...isi blog tu macam fara punya online shop je?

Fara_nym (Farahanim) berkata...

Ikin ambil code tu dari online shop fara erk? Sebab ada code tu fara dah edit dr original code. Original codenya lain ~

IkinAsyiqin (MiraFang) berkata...

@Fara : Taklah. Ikin ambil dr kod blogskin. Yg slide-show tu.. yg lain mmg kod blogskin yg dah lama Ikin download dlm lappy. Hrp Fara tak slh fhm, ok? Dulu, Fara kata nk tunjuk blogshop Fara? Mcm mn Ikin nk tahu rupa bentuk design blogshop Fara :)

Fara_nym (Farahanim) berkata...

Honto ni? Well just asking...sekolah ikin exam tak? Sekolah fara exam la :( byk pulak tu pbs yg ada kena buat . Haih.... Doakan Fara berjaya okeyh? Kalau Fara nk try jd composer lagu boleh tak?

IkinAsyiqin (MiraFang) berkata...

@Fara : Sklh Ikin pun ada peperiksaan juga -,- Dahlah PBS blm hantar. Agak leceh PBS Geo kali ni. Ikin sentiasa doakan utk semua org agar berjaya di dunia & di akhirat.

Kalau Fara nk jadi komposer? Blh!!~ XD Silakan. Sapa pula yg sudi nk nyanyi, eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...