4 Januari 2013

Cabaran Tahun Baru 2013!


Hello..azam baru Ikin tahun ni adalah nak kekalkan prestasi Ikin. Aduh...paling menduga.
Ikin terpaksa menanggung 3 jawatan sekaligus di sekolah. Ikin nak satu jawatan je...

Pengawas PSS princess Ikin memang nak still dengan jawatan pengawas PSS. Dari sekolah rendah lagi, Ikin dah jadi pengawas PSS. Ikin suka baca buku...memang tak boleh dipisahkan lagi.

Setiausaha princess Aduh..jadi setiausaha...ni susah sikit. Bukan senang tau. Ikin takde pengalaman jadi setiausaha. Ibu Ikin suruh lucutkan atau tak perlu tanggung jawatan setiausaha..Ikin pun jadi buntu dah.

Penolong ketua kelas Kelas Kemahiran Hidup Bersepadu (KH3)princess Macam tak percaya je Ikin jadi penolong ketua kelas bagi kelas KH3(Pertanian). Aduyai..~susah ni. Cukuplah..jangan bebankan dengan jawatan lain.

Lainlah macam Yaya (dalam cerita Boboiboy)..dia nak semua jawatan. Tapi semua pun nak denda, kan bagus! :3 Ikin bukan jenis macam tu~ Habislah...kalau ibu Ikin tau pasal 2 jawatan ni (setiausaha dengan penolong ketua kelas).

Bagi yang ada 1 jawatan tu..hargailah jawatan tu sebaik-baiknya...Kalau dengan 1 jawatan pun..korang dah tak larat. Inikan pula Ikin tanggung 3 jawatan..haa..Ikin kenalah hargainya.

p/s: Harap tahun 2014 takde jawatan lebih daripada 1 jawatan je.. Ikin nak jawatan pengawas PSS.

4 ulasan:

Nadia Johari berkata...

akk pun dulu PSS..hehe..

Ikin Asyiqin (BoboiboyFang Fan) berkata...

Oh, ye ke? Kita sama! :D Yay!! :)

Fara_nym (Isnym) berkata...

hai,ikin baru jadi pengawas pss dari form 1 atau baru jadi thn ni?
lagi pon Fara pon pengawas PSS ..tp dr thn lepas lg..(form 1)..lagi pon tahniah dpt semua pangkat2 tu!

Ikin Asyiqin (BoboiboyFang Fan) berkata...

Dari tahun 4 lagi Ikin jadi pengawas PSS..masuk form 1,Ikin terus buat permohonan pelantikan pengawas PSS. Sebab Ikin suka baca buku =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...